Pasi de Colaborare

Pasi de colaborare :: Lucrari-Licenta.com

Succesul lucrarii dvs

Succesul este o asteptare naturala in inima tuturor studentilor. Cu totii ne asumam provocari si sarcini, asteptand rezultate satisfacatoare care ne vor imbunatati viata si ne vor face fericiti – care este esenta succesului.

Redactarea unei lucrarii pe o anumita tema necesita o abordare larga, deoarece succesul este o nisa larga. In plus, diferiti oameni percep succesul in mod diferit si folosesc standarde diferite pentru a-l masura. Cu toate acestea, mai multe calitati raman constante atunci cand se trateaza afirmatia lucrarii cu  succes.

O teza de cercetare are majoritatea acelorasi caracteristici ca un eseu care nu este de cercetare. Diferenta consta in faptul ca culegeti informatii si dovezi din surse adecvate si valide pentru a va sustine perspectiva asupra unui subiect sau pentru a va opune unei probleme. Cu toate acestea, desi sursele dvs. furnizeaza informatii care va informeaza teza, ideile tezei ar trebui sa fie ale dvs., in special modului dvs. personal de a gandi si analiza un subiect.

Teza isi concentreaza ideile si informatiile pentru lucrarea de cercetare. Amintiti-va acel cuvant „concentrare”. Scriitorii studenti fac adesea greseala de a uita accentul si de a face teza de cercetare mult prea larga pentru a include o multime de cercetari. Cu toate acestea, adancimea mai mult decat latimea este semnul distinctiv al unei lucrari de cercetare sofisticate. Creati o teza de lucru pentru lucrarea de cercetare prin specificarea si ordonarea categoriilor dvs de informatii.

Corectari Lucrari de licenta diploma disertatiiSunt 5 pasi prin care colaborarea noastra poate fii una de succes

1.Completarea Formularului de Cereri sau E-mail/ Telefonic.

Pentru a intra in contact cu echipa noastra aveti trei optiuni:

a) Completati Formularul situat in partea dreapta a site-ului ;

b) Telefonic – un mod rapit de contact cu echipa noastra il constituie legatura telefonica;

c) E-mail .Acesta metoda este una clasica.

  2.Raspundem la cererea dvs.

In urma cererii dvs, fie prin intermediul formularului de contat/ email/ telefonic, dupa o amanuntita analiza asupra subiectului dvs, va contactam pe WhatsApp ori pe Email daca putem prelua cererea dvs si detalii asupra colaborarii cu noi.

3. Redactarii Temei 

Dupa ce s-au stabilit conditiile de colaborare incepem redactarea primei parti din lucrare ( de ex.1-2 capitole). Dupa ce corectarile au fost executate( daca sunt necesare) vom trece la redactarea ultimei parti din lucrare( de ex. cap 3-4)

4. Remunerarea

Plata se va efectua in 2 transe. Prima transa Avansul, il constituie primul capitol care il veti vizualiza inaite de plata. La terminarea lucrarii , veti avea deasemenea posibilitatea vizualizarii intregului proiect redactat ,urmand efectuarea diferenteti de plata

5.Corectarile

Va stam la dispozitie timp de 3 saptamani sa reveniti pentru eventualele corectari, primele 3 corectari sunt Gratuite . Cerintele pentru corectarii vor fii trimise pe adresa noastra de email cu detalii .