
Introducerea este prima secțiune a unei lucrari de diploma, care apare imediat după cuprins. Introducerea dvs. atrage cititorul dvs., creând scena pentru cercetarea dvs. cu un accent clar, un scop și o direcție pe un subiect relevant. Introducerea dvs. ar trebui să includă: Subiectul dvs., în context: ce trebuie să știe cititorul dvs. pentru a înțelege disertația dvs. de teză? Focalizarea și domeniul dvs.: ce aspect specific al subiectului veți aborda? Relevanța cercetării tale: cum se încadrează munca ta în studiile existente pe tema ta? Întrebările și obiectivele dvs.: ce își propune să afle cercetarea dvs. și cum? O privire de ansamblu asupra structurii dumneavoastră: ce contribuie fiecare secțiune la scopul general?
Lucrare de Diploma. Începeți prin a prezenta subiectul disertației și oferiți toate informațiile necesare. Este important să vă contextualizați cercetarea și să generați interes. Încercați să arătați de ce subiectul dvs. este oportun sau important. Poate doriți să menționați o știre relevantă, o dezbatere academică sau o problemă practică. Exemplu de subiect Atitudinile tinerilor față de schimbările climatice. Exemplu de context Împărtășiți o știre recentă despre o grevă climatică a copiilor sau despre importanța tot mai mare a implicării tinerilor în politica climatică.
Lucrari de diploma la comanda.
Este esențial să vă împărtășiți motivația pentru a face această cercetare, precum și modul în care aceasta se leagă de munca existentă pe tema dvs. Mai mult, ar trebui să menționați, de asemenea, ce noi perspective vă așteptați să contribuie. Începeți prin a oferi o scurtă prezentare a stării actuale a cercetării. Cu siguranță ar trebui să citați literatura cea mai relevantă, dar amintiți-vă că veți efectua un sondaj mai aprofundat al surselor relevante în secțiunea de revizuire a literaturii, deci nu este nevoie să mergeți prea în profunzime în introducere. În funcție de domeniul dvs., importanța cercetării dvs. s-ar putea concentra pe aplicarea sa practică (de exemplu, în politici sau management) sau pe promovarea înțelegerii academice a subiectului (de exemplu, prin dezvoltarea de teorii sau adăugarea de noi date empirice). În multe cazuri, va face ambele. În cele din urmă, introducerea dvs. ar trebui să explice modul în care teza sau disertația dvs.: Ajută la rezolvarea unei probleme practice sau teoretice Abordează o lacună din literatura de specialitate Se bazează pe cercetările existente Propune o nouă înțelegere a subiectului dvs.

Verificare de Plagiat gratuit.
Multe universități și numeroase școli folosesc în mod obișnuit un program de verificare a plagiatului PlagAware pentru lucrarea de diploma.
Multe dintre aceste universități și școli detin soft de verificare a plagiatului. Prin urmare, ar trebui să fiți foarte sigur că ați identificat corect toate sursele pe care le-ați folosit în munca dumneavoastră. Altfel se poate întâmpla ca această greșeală să fie interpretată ca o tentativă de înșelăciune – cu toate consecințele, până la negarea gradului respectiv. Cu ajutorul softului nostru Plagiarism Checker poți fi sigur că nu vei avea surprize neplăcute și, prin urmare, îți poți depune lucrarea cu senzația că ai indicat toate sursele.
Oferim servici de copertare lucrari de diploma, lucrare diploma, lucrare de diploma, lucrari diploma, proiect de diploma, proiect diploma